Ha nem választottatok még esküvői fotóst, akkor ajánlom a férjem, Norbit, aki olyan profi és vagány, mint én, és együtt kedvezményes áron dolgozunk!

vlami

Az évek alatt sok tucat szolgáltatóval működtem együtt sikeresen: fotósokkal, videósokkal, dj-kkel, zenekarvezetőkkel, felszolgálókkal stb. Én tényleg mindenkivel kijövök, mert abban a kb.12 órában a Ti boldogságotok a legfontosabb, ezért minden tőlem telhetőt megteszek, és amilyen mértékben szükségét érzem, úgy koordinálom a háttérstábot (is).

Szóval ha már minden szolgáltatót kiválasztottatok, és csak a ceremóniamester személye kérdéses, akkor szeretnélek megnyugtatni, hogy jó kezekben lesz nálam a Nagy Napotok koordinálása, bárki is lesz a kollégám aznap! Vigyor

De ha még nem választottátok ki az esküvői fotóst, akkor szeretettel ajánlom figyelmetekbe a legjobb barátomat, életem szerelmét: a férjemet, akinek (a lelke, az esze, a humora, a stílusa stb. mellett) többek közt a tehetségébe, kitartásába, igényességébe szerettem bele 2014-ben…

Profi, igényes ceremóniamester-fotós páros vagyunk, akik gördülékenyen dolgoznak együtt értetek, és akik által spórolhattok a megbízási díjon, útiköltségen, szálláson is

Profi, igényes ceremóniamester és esküvői fotós

Most keresitek az esküvői szolgáltatókat a Nagy Napotokra? Aggódtok, hogy mennyibe fognak kerülni, és hogyan fognak majd egymással együttműködni?

Hat esküvői szezonnal a hátam mögött tudom, hogy milyen felszabadító érzés, ha a szolgáltatók gördülékenyen dolgoznak együtt, segítik egymás munkáját, csak értetek vannak - a ceremóniamester irányításával.

Megnyugtató az is, ha az esküvői fotós előzetes referenciái alapján biztosak lehettek abban, hogy őszinte, gyönyörű képek készülnek rólatok és a Nagy Napotokról.

Mi mindezt biztosra ígérjük, és számottevő érv az is, hogy útiköltséget, és vidéki esküvő esetén szállást csak egyszer kell fizetnetek, ráadásul együttes megbízás esetén KEDVEZMÉNYT biztosítunk mindkettőnk díjából!

Mire számíthattok tőlünk?

 • professzionalitás, magas színvonal
  Sok-sok év alatt szerzett ceremóniamesteri tapasztalatommal, tudásommal segítem a Nagy Napotok forgatókönyvének elkészítését, aznap a násznép és szolgáltatók koordinálását. Férjem, Norbi 15 éve fotózik, többször dolgoztunk már együtt esküvőn is, félszavakból megértjük egymást. Mindketten perfekcionisták és a munkánkra nagyon igényes emberek vagyunk. Mindkettőnk honlapján a pozitív visszajelzések, és Norbinál pluszban a fotók is nagyon beszédesek!

 • gördülékeny kommunikáció
  A kapcsolatfelvétel és -tartás is egyszerű és gyors velünk, tippekkel, tanácsokkal segítünk titeket sok éves tapasztalatunk alapján, és a szervezés során bármikor fordulhattok hozzánk kérdéssel, hamar válaszolunk! Nem kell külön, szolgáltatónként egyeztetnetek, mert mi együtt is elérhetőek vagyunk

 • támogatás, segítség
  Miután átbeszéltük a Nagy Napotokat, részletes forgatókönyvet adunk, ami szuper sorvezető nektek a szervezés során, és nem csak esküvői fotós kérdésekben, de a helyszínnel, dj-vel / zenekarral való egyeztetést is megkönnyíti, és ami alapján én ceremóniamesterként magabiztosan koordinálom a Nagy Napotokat!

 • oldott hangulat, humor
  Az esküvőszervezés sok stresszel és összetűzéssel járhat, de ránk ne legyen gondotok - mi az előkészületek során, a jegyes és/vagy kreatív fotózáson és a Nagy Napon is mindent megteszünk azért, hogy ti felhőtlenül át tudjátok élni a pillanatot, és sokat nevessetek! Az eddigi visszajelzések alapján “stresszmentes, oldott, örömteli pillanatokat” okozunk, a velünk töltött idő “vidám, laza, fesztelen élmény”...

 • bónusz
  Alapesetben a ceremóniamester csak kicsivel a vendégek előtt érkezik a Nagy Napon, de ha a férjem az esküvői fotósotok, én ott leszek veletek attól a perctől kezdve, amikortól Ő (pl. délelőtti előkészületektől), ráadásként pedig a jegyes és/vagy kreatív fotózáson is, így az esküvőtökön már egy pillanatig nem jöttök tőlünk zavarba, úgy érzitek majd, mintha mi is a násznép jófej tagjai lennénk

 • kedvezmények
  Az esküvői szolgáltatók egyenként százezreket kérnek el, ezért nagyon nem mindegy, hogy hány embernek kell szállást biztosítani, útiköltséget fizetni - esetünkben természetesen mindkettőt csak egyszer szükséges. És milyen házaspár lennénk, ha nem támogatnánk a házasulandó szerelmes párokat!? Szóval, együttes megbízás esetén KEDVEZMÉNYT biztosítunk mindkettőnk díjából!

Norbi további fotóit itt találod, de előtte mindenképp olvasd végig az ajánlatunkat!

Miért minket válasszatok?

Fantasztikus csapat - ezt mondják ránk azok, akiknek az esküvőjén együttműködtünk, és akiknek páros illetve családi fotózást bonyolítottunk le (és szerencsére a barátaink is ezt jelzik vissza a párkapcsolatunkra Vigyor).

Nem tudjuk, mások hogyan dolgoznak, de mi mindketten

 • magas színvonalat képviselve,
 • rólatok a legtöbb stresszt levéve,
 • fesztelen hangulatban,
 • lelkesen, kedvesen,
 • barátsággal!

Ha szimpatikus ez a hozzáállás, ez az energia, akkor mi vagyunk számotokra a megfelelő ceremóniamester és esküvői fotós!

Fantasztikus csapat

Meggyőztünk?!

Bízunk benne, hogy végigolvasva a fenti sorokat, vagy csak átfutva a címszavakat, kirajzolódott, hogy kik is vagyunk:

 • egy összeszokott ceremóniamester - fotós páros, akik félszavakból megértik egymást,
 • a munkájukban a tökéletességre törekszenek,
 • az esküvőket nagyon jól ismerik,
 • a szervezés során is segítenek nektek,
 • kedves, lelkes, barátságos házaspár,
 • akik tudják, milyen fontos nektek a esküvőtök,
 • ezért mindent megtesznek a szervezés és a Nagy Nap oldott, fesztelen hangulatáért,
 • és a természetes, őszinte, gyönyörű fotókért.

Töltsétek ki az űrlapot, és 24 órán belül felhívunk titeket!

Nincs vesztenivalótok, az árajánlat ingyen van - sőt, örömmel találkozunk online vagy személyesen Budapesten, hogy egyeztessünk a Nagy Napotok részleteiről - ahogy nektek kényelmesebb, mi alkalmazkodunk!

Beszéljünk, ismerjük meg egymást! Mi jól tudjuk, hogy a ceremóniamester és az esküvői fotós esetében is nagyon fontos a kölcsönös szimpátia és bizalom.

Melinda és Gergő véleménye rólunk:

Melinda és Gergő véleménye rólunk

"Kata és Norbi a szervezéstől végig kísérték az esküvőnket és a kreatív fotózást. Kata már az esküvő napja előtt rengeteget segített a forgatókönyvvel és azzal, hogy felhívta a figyelmet olyan dolgokra, amik egyszerűnek tűnnek, ám ott az alkalmon mégsem azok. Az esküvő napján már a ceremónia helyszínén megnyugtató volt a jelenléte, ő volt az, aki miatt összerendeződtek a résztvevők és időben, szervezetten ment minden. A vendégek is azt mondták, igazán határozott, kedves és pozitív jelenség, aki a csoportkép készítést is vicces, jó hangulatú programelemmé változtatta.

Norbi fotósként kísért minket, Katával segítették egymást – összeszokott páros, egyértelműen látszik, hogy fél szavakból, mozdulatokból megértik egymást és pontosan tudják, mit szeretnének csinálni.

A kreatív fotózáson is ketten voltak, ettől még simábban, gördülékenyebben haladtunk – nem utolsó sorban pedig jó hangulatban, oldottan tudtuk megélni a fotózást, igazán jól éreztük magunkat, nagyon jó emlék marad. A kapott fotók azt adták vissza, amit elképzeltünk, a család, barátok is azt mondták, igazán minket tükröznek és egyedi, bensőséges hangulatuk van.

Köszönjük, hogy velünk voltatok!"

Denise és István véleménye rólunk:

Denise és István véleménye rólunk

"A kreatív fotózás inkább egy baráti program volt, mint feladat: közösen sétáltunk egy csoda helyen a mi tempónkban Kata és Norbi idegenvezetésével és kedves instruálásával, hogy olyan képek szülessenek, amiken a valódi önmagunkat és szerelmünket látjuk viszont!

Szerencsésnek vagyunk, hogy az esküvőnkön is ez a csapat dolgozott értünk. Egy jól összeszokott csapat, akik már félszavakból is értik a másikat. Nekik köszönhetjük, hogy az esküvőnk minden pillanatát meg tudtuk élni, hogy minden vendégre oda tudtunk maximálisan figyelni. A NAGY napunk egy szempillantás alatt telt el, zajlottak az események, mi pedig csak kapkodtuk a fejünket.

Kata volt a ceremóniamesterünk, aki instruálta a vendégeket, kézben tartotta az esküvőnk minden részletét, hogy az olyan legyen, ahogy mi azt megálmodtuk. Vagy talán még jobb! És az a szöveg, amit rólunk írt a szerrartás részeként… na az mindent vitt!

Norbi pedig mindezt megörökítette a képeivel nagy szerencsénkre. A fotók láttán, és ahogy újra meg újra elolvasom a beszédet rólunk, még mindig összeszorul a szívem és elcsuklik a hangom. Az a sok érzelem, ami a képeken is látszik, a mai napig meghat! Varázslatos egy nap volt, kár lett volna kihagyni!

Köszönjük mindezt nektek, fantasztikus csapat vagytok!"