fbpx
Női Ceremóniamester logó
Női ceremóniamester - levél dekoráció

Tapasztalt ceremóniamester – fotós (házas)párként összeszokottan dolgozunk azért, hogy a Ti házasságotok is zökkenőmentesen, harmonikusan induljon!

Tapasztalt ceremóniamester – fotós (házas)pár

Megvan már az esküvőtök időpontja, de...

😔 Aggodalommal tölt el, hogy nem találtátok még meg a hozzátok illő szolgáltatókat?

😔 Rettegtek attól, hogy elfeledkeztek valamiről a szervezés során, és a násznép majd esetleg megszól?

😔 Izgultok, hogy a szolgáltatók jól végzik-e majd a munkájukat (külön és együttműködve) a Nagy Napotokon?

😔 Féltek, hogy a fotós nem segít feloldódni, vagy túlságosan beállított, művi fényképeket készít rólatok?

Már most megnyugtatunk titeket:

❌ Az esküvőszervezésnek nem kell rémálomnak lennie!

❌ Az esküvőn nem nektek kell mindenre odafigyelnetek!

❌ A szép fotókhoz nem kell modellnek születni!

Női ceremóniamester - levél dekoráció

Mi felhőtlen boldogságot ígérünk - nem csak a Nagy Napotokon, hanem az esküvő szervezése során is!

Mi felhőtlen boldogságot ígérünk - nem csak a Nagy Napotokon, hanem az esküvő szervezése során is!

Modern, igényes házasuló pároknak segítünk a mi Nagy Napunk emlékei, és a szolgáltatóként átélt sok-sok esküvő tapasztalata alapján abban, hogy:

❤️ az esküvőszervezés egy párkapcsolati kaland legyen, és ne egy stresszel teli időszak

❤️ a jegyes/kreatív fotózás egy életre szóló randiélmény legyen, és ne szorongó pózolás

❤️ a Nagy Napotokon biztonságban érezzétek magatokat: ne legyen rátok erőltetve semmi, ne legyen olyan mondat vagy programpont, ami nem volt előre megbeszélve, ami nektek kellemetlen

❤️ az esküvőn boldogan, felhőtlenül meg tudjátok élni a pillanatokat, tudva, hogy minden szolgáltató értetek dolgozik, a ceremóniamester pedig őket, a násznépet és a hangulatot is kézben tartja

❤️ a fotózások közben ne stresszeljetek, és az esküvői fotók titeket és az őszinte szerelmeteket örökítsék meg

Azon dolgozunk, hogy a legtöbb segítséget nyújtsuk a szervezés és a Nagy Nap során:

✅ sok éves esküvői és rendezvényes tapasztalatunkkal,

✅ megnyugtató, hasznos tanácsainkkal,

✅ a fentiekre alapuló részletes forgatókönyvvel,

✅ igényes, színvonalas munkánkkal,

✅ gyors, gördülékeny kommunikációval,

✅ vidám, barátságos személyiségünkkel

Női ceremóniamester - levél dekoráció

Összeszokott, tapasztalt esküvői ceremóniamester-fotós páros vagyunk

Kata a Női ceremóniamester és Norbi esküvői fotós

Velünk:

🙂 Megkímélhetitek magatokat az izgulástól, a görcsöléstől, a félelemtől!

🙂 Nyugodtan, önfeledten élhetitek meg életetek legszebb pillanatait!

🙂 Biztos kezekben tudhatjátok a Nagy Napotok koordinálását, dinamikáját, hangulatát,

🙂 és az arról készült csodás képeket, amiket a következő 40-50 évben együtt néztek majd…

🙂 Az esküvőtöket nem csak ti, de a násznép is boldogan emlegeti majd!

Szabados-Mavrák Kata, esküvői ceremóniamester

2008 óta konferálok Slam Poetry költészeti esteket, a hétköznapokban hét éve rendezvényszervezőként dolgozom, és 2018 óta több, mint száz házasuló párnak segítettem ceremóniamesterként, hogy minél kevesebb dolog miatt izguljanak az esküvőjük szervezése közben, aznap pedig már semmi-de-semmin!

Rengeteg fotóssal, videóssal, dj-vel dolgoztam már együtt, mindenkivel hamar megtalálom a közös nevezőt.

Az esküvőket nem tudom megunni, mert örömmel tölt el, hogy szerelmespárok Nagy Napjának felhőtlen boldogságához hozzá tudok járulni:

– tippekkel, tanácsokkal és forgatókönyvvel segítek nektek az esküvőszervezés szakaszában

– olyan dolgokra is felkészítelek titeket, amikre ti nem is biztos, hogy gondolnátok,

– az esküvőtökön koordinálom a háttérben a szolgáltatókat (fotós, videós, dj, zenekar, felszolgálók), és informálom, szórakoztatom a násznépet kedvesen, lazán, humorosan,

– minden problémát gyorsan megoldok, mindent megteszek a felhőtlen boldogságotokért!

Esküvői fotós, Női ceremóniamester és Zenit

Szabados-Mavrák Norbert, esküvői fotós

Több mint 15 éve foglalkozom fotózással, alapvetően grafikus, webdesigner vagyok.

Sok éven át a zenélésben éltem meg a kreativitásomat, de ugyanolyan régóta fotózok (főként embereket, épületeket), analóg filmes fotózással is foglalkozom.

A feleségem, Kata is kicsit hatással volt arra, hogy esküvői fotós legyek, de nem kellett nagyon győzködnie, mert az esküvőkön sok az érzelem, nagyon jó a hangulat és nekem öröm részesülni ezekből a pillanatokból, szuper ezeket megörökíteni!

A fotók terén:

– kulcsszavaim a természetesség, a rusztikus, bohém, vintage stílus

– velem vidám, fesztelen hangulatú a fotózás,

– nem foglak lehetetlen pózokba kényszeríteni titeket, vagy minden egyes kéztartást beállítani nálatok

– de minden segítséget megadok számotokra a fotózás során, hogy a legjobban mutassatok a képeken, folyamatosan instruállak majd, amikor szükséges.

– színvonalas, stílusos képeket készítek rólatok és a Nagy Napotokról

Ti is ilyen természetes fotókat szeretnétek?

Női ceremóniamester - levél dekoráció

Norbi további fotóit itt találod, de előtte mindenképp olvasd végig az ajánlatunkat!

Mi ketten fél szavakból is megértjük egymást, nem csak házaspár, de legjobb barátok is vagyunk…

Van egy örökbefogadott mudi-terrier keverék kutyánk, Zenit, szabadidőnkben vele sétálunk, kirándulunk. Szeretünk együtt főzni, bakelit lemezeket hallgatni és jókat beszélgetni. Sokat. Mindenről.

Az esküvőkön gyorsan és hatékonyan dolgozunk össze, segítjük egymás munkáját – pl. Kata pörgeti a csoportos fotókat, megőrzi a hölgyek táskáját, megigazítja az urak nyakkendőjét…😎

Női ceremóniamester - levél dekoráció

Mire számíthattok tőlünk?

Mindketten perfekcionisták és a munkánkra nagyon igényes emberek vagyunk. Mindkettőnk honlapján ezt erősítik a vélemények, Kata munkájára nem csak a pároktól, de a násznéptől is mindig pozitív visszajelzések érkeznek, Norbinál pedig pluszban a fotók is nagyon beszédesek!

A kapcsolatfelvétel és -tartás is egyszerű és gyors velünk, tippekkel, tanácsokkal segítünk titeket sok éves tapasztalatunk alapján, és a szervezés során bármikor fordulhattok hozzánk kérdéssel, hamar válaszolunk! Nem kell külön, szolgáltatónként egyeztetnetek, mert mi együtt is elérhetőek vagyunk.

Miután átbeszéltük a Nagy Napotokat, részletes forgatókönyvet adunk, ami szuper sorvezető nektek a szervezés során, és nem csak esküvői fotós kérdésekben, de a helyszínnel, dj-vel / zenekarral való egyeztetést is megkönnyíti!

Miután átbeszéltük a Nagy Napotokat, részletes forgatókönyvet adunk, ami szuper sorvezető nektek a szervezés során, és nem csak esküvői fotós kérdésekben, de a helyszínnel, dj-vel / zenekarral való egyeztetést is megkönnyíti!

Az esküvőszervezés sok stresszel és összetűzéssel járhat, de ránk ne legyen gondotok – mi az előkészületek során, a jegyes és/vagy kreatív fotózáson és a Nagy Napon is mindent megteszünk azért, hogy ti felhőtlenül át tudjátok élni a pillanatot, és sokat nevessetek!

Az eddigi visszajelzések alapján “stresszmentes, oldott, örömteli pillanatokat” okozunk, a velünk töltött idő “vidám, laza, fesztelen élmény”…

Alapesetben a ceremóniamester csak kicsivel a vendégek előtt érkezik a Nagy Napon, de mi akár már az előkészületek alatt mindketten a helyszínen tartózkodunk, ráadásként pedig az esküvőtöket megelőző jegyes és/vagy kreatív fotózáson is mindketten jelen vagyunk, így aznap már egy pillanatig sem jöttök tőlünk zavarba, úgy érzitek majd, mintha mi is a násznép jófej tagjai lennénk.

Az esküvői szolgáltatók egyenként százezreket kérnek el, ezért nagyon nem mindegy, hogy hány embernek kell szállást biztosítani, útiköltséget fizetni – esetünkben természetesen mindkettőt csak egyszer szükséges.

És milyen házaspár lennénk, ha nem támogatnánk a házasulandó szerelmes párokat!? Szóval, ha a világon élő összes Szabados-Mavrák (Sz-M.) nevű embert megbízzátok a Nagy Napotokra, akkor kedvezményt biztosítunk mindkettőnk díjából! (…nyugi, csak mi ketten létezünk ezzel a névvel 🤪 )

Denise és István véleménye rólunk

Denise és István véleménye a Női ceremóniamesterről és esküvői fotósról

A kreatív fotózás inkább egy baráti program volt, mint feladat: közösen sétáltunk egy csoda helyen a mi tempónkban Kata és Norbi idegenvezetésével és kedves instruálásával, hogy olyan képek szülessenek, amiken a valódi önmagunkat és szerelmünket látjuk viszont!

Szerencsésnek vagyunk, hogy az esküvőnkön is ez a csapat dolgozott értünk. Egy jól összeszokott csapat, akik már félszavakból is értik a másikat. Nekik köszönhetjük, hogy az esküvőnk minden pillanatát meg tudtuk élni, hogy minden vendégre oda tudtunk maximálisan figyelni. A NAGY napunk egy szempillantás alatt telt el, zajlottak az események, mi pedig csak kapkodtuk a fejünket.

Kata volt a ceremóniamesterünk, aki instruálta a vendégeket, kézben tartotta az esküvőnk minden részletét, hogy az olyan legyen, ahogy mi azt megálmodtuk. Vagy talán még jobb! És az a szöveg, amit rólunk írt a szerrartás részeként… na az mindent vitt!

Norbi pedig mindezt megörökítette a képeivel nagy szerencsénkre. A fotók láttán, és ahogy újra meg újra elolvasom a beszédet rólunk, még mindig összeszorul a szívem és elcsuklik a hangom. Az a sok érzelem, ami a képeken is látszik, a mai napig meghat! Varázslatos egy nap volt, kár lett volna kihagyni!

Köszönjük mindezt nektek, fantasztikus csapat vagytok!

Miért minket válasszatok?

Fantasztikus csapat – ezt mondják ránk azok, akiknek az esküvőjén együttműködtünk, és akiknek páros illetve családi fotózást bonyolítottunk le (és szerencsére a barátaink is ezt jelzik vissza a párkapcsolatunkra 🙂).

Nem tudjuk, mások hogyan dolgoznak, de mi mindketten

Ha szimpatikus ez a hozzáállás, ez az energia, akkor mi vagyunk számotokra a megfelelő ceremóniamester és esküvői fotós!

Meggyőztünk?!

Bízunk benne, hogy végigolvasva a fenti sorokat, vagy csak átfutva a címszavakat, kirajzolódott, hogy kik is vagyunk:

– egy összeszokott ceremóniamester – fotós páros, akik félszavakból megértik egymást,

– a munkájukban a tökéletességre törekszenek,

– az esküvőket nagyon jól ismerik,

– a szervezés során is segítenek nektek,

– kedves, lelkes, barátságos házaspár,

– akik tudják, milyen fontos nektek az esküvőtök,

– ezért mindent megtesznek a szervezés és a Nagy Nap oldott, fesztelen hangulatáért,

– és a természetes, őszinte, gyönyörű fotókért.

Nincs vesztenivalótok, az árajánlat ingyen van, sőt, örömmel találkozunk online vagy személyesen Budapesten, hogy egyeztessünk a Nagy Napotok részleteiről – ahogy nektek kényelmesebb, mi alkalmazkodunk!

Beszéljünk, ismerjük meg egymást! Mi jól tudjuk, hogy a ceremóniamester és az esküvői fotós esetében is nagyon fontos a kölcsönös szimpátia és bizalom.

Női ceremóniamester - levél dekoráció

Melinda és Gergő véleménye rólunk

Melinda és Gergő véleménye a Női ceremóniamesterről és esküvői fotósról

Kata és Norbi a szervezéstől végig kísérték az esküvőnket és a kreatív fotózást. Kata már az esküvő napja előtt rengeteget segített a forgatókönyvvel és azzal, hogy felhívta a figyelmet olyan dolgokra, amik egyszerűnek tűnnek, ám ott az alkalmon mégsem azok. Az esküvő napján már a ceremónia helyszínén megnyugtató volt a jelenléte, ő volt az, aki miatt összerendeződtek a résztvevők és időben, szervezetten ment minden. A vendégek is azt mondták, igazán határozott, kedves és pozitív jelenség, aki a csoportkép készítést is vicces, jó hangulatú programelemmé változtatta.

Norbi fotósként kísért minket, Katával segítették egymást – összeszokott páros, egyértelműen látszik, hogy fél szavakból, mozdulatokból megértik egymást és pontosan tudják, mit szeretnének csinálni.

A kreatív fotózáson is ketten voltak, ettől még simábban, gördülékenyebben haladtunk – nem utolsó sorban pedig jó hangulatban, oldottan tudtuk megélni a fotózást, igazán jól éreztük magunkat, nagyon jó emlék marad. A kapott fotók azt adták vissza, amit elképzeltünk, a család, barátok is azt mondták, igazán minket tükröznek és egyedi, bensőséges hangulatuk van.

Köszönjük, hogy velünk voltatok!

Töltsétek ki az űrlapot, és hamarosan keresünk titeket!

Első pillanattól gördülékenyen:

1. Amint elküldtétek az adataitokat, kaptok egy megerősítő emailt

2. Rövid időn belül felhív titeket Kata az általatok megadott telefonszámon

3. Egyeztet veletek egy időpontot, amikor négyesben tudunk online/személyesen találkozni

4. A találkozón személyesen vagy a digitális térben, de látjuk egymás arcát, halljuk egymás hangját, és egy kicsit megismerjük egymást – ez elengedhetetlen az együttműködésünk szempontjából!

Beszélgetünk az elképzeléseitekről:

– az esküvő programjait és stílusát, a fotóst és a ceremóniamestert illetően

– Meghallgatjuk azt is, hogy mi az, amit nem szeretnétek – mert nekünk az is fontos! (pl. valamilyen játék vagy menyasszonytánc, másfél órás kreatív fotózás vagy beállított pózok stb.)

– Átbeszéljük a megbízási díjunkat, kedvezményeket, kiegészítő szolgáltatásokat is

5. Ezt követően megalapozott döntést tudtok hozni az esküvői szolgáltatók két legfontosabb személyét illetően, akik kiválasztásakor szuper fontos a kémia, a kialakuló szimpátia és bizalom!