fbpx
Női ceremóniamester: modern, támogató, igényes, humoros

Kapcsolat

Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást bátran akkor is, ha esetleg még nincs kitűzve az esküvőtök dátuma, vagy ha nem vagytok biztosak abban, hogy szükségetek van ceremóniamesterre! A telefonbeszélgetés és azt követően egy (természetesen ingyenes) online vagy személyes találkozó során mindent egyeztetni tudunk, és mint tudjuk: jobb előbb, mint utóbb!

Amint elküldöd az adataidat, kapsz egy megerősítő emailt. Rövid időn belül felhívlak és egyeztetek veletek egy időpontot, amikor tudunk online / személyesen találkozni – ideális esetben hármasban, a pároddal együtt!

Ezen a élő vagy digitális találkozón látjuk egymás arcát, halljuk egymás hangját, és egy kicsit megismerjük egymást – ez elengedhetetlen az együttműködésünk szempontjából!

Beszélgetünk az elképzeléseitekről, az esküvő stílusát, programjait illetően, de fontos azt is tudnom, hogy mi az, amit nem szeretnétek (pl. valamilyen játék vagy menyasszonytánc). Már ekkor adok néhány hasznos tippet, tanácsot, hogy jobban összeálljon a forgatókönyv a fejetekben! Reagálok mindenre, hogy lássátok, mi mindenben tudok nektek segíteni ceremóniamesterként!

Átbeszéljük a megbízási díjamat, kiegészítő szolgáltatásokat is.
Ezt követően megalapozott döntést tudtok hozni az esküvői szolgáltatók egyik legfontosabb személyét illetően, akinek kiválasztásakor szuper fontos a kémia, a kialakuló szimpátia és kölcsönös bizalom!

Szabados-Mavrák Kata

Ceremóniamester, rendezvény- és esküvőszervező

kata@noiceremoniamester.hu