fbpx
Női ceremóniamester: modern, támogató, igényes, humoros

JóPárKapcsolat podcast – Szabados-Mavrák Kata Női ceremóniamesterrel

Szabados-Mavrák Kata - Női ceremóniamester

JóPárKapcsolat című podcastemben ismert emberekkel beszélgetek lánykérésről, esküvőszervezésről, párkapcsolatról. Nem szokásom bulváros, intim kérdéseket feszegetni, inkább az a célom, hogy minél több szemszöget megismertessek a nézőkkel, tudjanak esetleg ötletet meríteni (a lánykérés, esküvőszervezés területén), elgondolkodjanak (a párkapcsolati témában), miközben természetesen szórakoznak is velünk…

Kis esküvő – nagy esküvő? Semmi flanc, vagy a nagy nap minden pénzt megér? Mit jelent ma a házasság? És mitől működik egy jó párkapcsolat? Ilyen témák – olyan mélységben taglalva, amennyire az a vendégnek komfortos.

Saiid: Néma randi, lánykérés Holdfogyatkozáskor, feles-párbaj kambodzsai esküvőn – JóPárKapcsolat

Süveg Márk Saiid-ot húsz éve ismeri (nem csak) az underground szcéna az Akkezdet Phiai formációból. A rapper, slammer életében mindig kiemelt szerepet töltött be a beszéd, a szöveg, az emberi kapcsolatok, a spiritualitás. Márk szívesen mesélt többek közt néma randiról, Holdfogyatkozással egybekötött lánykérés-tervről, külföldi esküvői tapasztalatairól, vállalhatatlan vőfélyekről, részeg ceremóniamester-jelöltről és párkapcsolati dinamikákról. Ez a podcast a JóPárKapcsolat első évadának utolsó adása, és nem is zárhatnám le méltóbb vendéggel, mint azzal az emberrel, akivel bejártam az országot és Erdélyt, és megszámlálhatatlan őszinte, sírós, nevetős, sírva-nevetős beszélgetésünk volt. Örülök, hogy ez is egy különleges beszélgetés lett, és megoszthatom veletek!


Sena:  „Az esküvőn is kombináltuk a ghánaiságot és a magyarságot” – JóPárKapcsolat

Sena Dagadu fogalom Magyarországon. Ő nem csak az Irie Maffia énekesnője, hanem egy önazonos csodanő, aki nem csak a színpadon rabolja el az emberek szívét. Köztudott, hogy párja Élő Márton, az Irie Maffia harsonása, producere, akivel két gyermeket nevelnek. Sena szívesen mesélt a lánykérésről, jól működő párkapcsolatukról és esküvőjükről, ahol keveredtek a magyar és ghánai szokások. Ez az adás nem csak azért különleges, mert a podcastben első alkalommal van női vendégem, hanem mert Sena szívesen megosztotta az esküvőjükön készült képeket is – ezek a beszélgetés közben láthatóak. Sokat nevetős, a szívemnek kedves adás ez – remélem nektek is az lesz!


Herczeg Zsolt: “Egy párkapcsolatban nagyon nagy veszély a blöff és a feltételezés” – JóPárKapcsolat

Herczeg Zsoltnak legtöbben a hangját ismerik, ő az INFO Rádió belpolitikai riportere, parlamenti tudósítója és főmunkatársa. Pár éve az arcát is megismerhette a közönség, amikor megjelentek a wmn.hu-n népszerűvé vált írásai Büfik és bukások címmel könyv formában, amiben az apaként megélt tapasztalatairól ír kegyetlen őszinteséggel, intelligens humorral és szarkasztikus öniróniával. Egyszer elvált, gyermekeinek édesanyjával pár éve jegyben járnak, a beszélgetés során elárulja, miért nem házasodtak még össze, és hogyan fognak, majd egyszer. Zsolt megosztotta gyermekkori, vidéki esküvőkön átélt tapasztalatait (traumáját), mesélt arról, miért tartja magát egy játékosnak, és hogy szerinte mi a sikeres párkapcsolat 3 legfontosabb jellemzője. Ez az adás egy kicsit komolyabb, egy kicsit mélyebb, de Zsoltitól nem is vártam mást… Remélem ti is annyira szeretitek majd, mint én! 🙂


Qka MC: “Ki legyen a legjobb barátom, ha nem a szerelmem?” – JóPárKapcsolat

Qka MC-ként ismeri az ország Koller László Ernőt, már harminc éve. Örök társa RicsiPí, akivel együtt alkotják az Animal Cannibals zenekart, de most kivételesen különváltak, mert szerettem volna komolyabb kérdésekre is választ kapni tőle és néhány témában jobban elmélyedni – de persze Qka egyedül is hozta a megszokott humoros formát… Azért a sok nevetés közepette a JóPárKapcsolatban mesélt többek közt a vőlegényként és ceremóniamesterként szerzett esküvői tapasztalatairól, a gyerek-nevek kiválasztásának stratégiájáról, és a szellemes oldala mellett megismerhetjük a szellemi, spirituális oldalát is.


Kovács Áron: „Annál nagyobb szabadság nincs, mint…” JóPárKapcsolat

Kovács Áron nem teszi kirakatba a magánéletet, de azt lehetett olvasni, hogy 2023 nyarán elvette szerelmét, a lánykéréshez írt dalt pedig megismerhette a közönség A dal c. műsorból. Kedveséről a bulvár szívesen hangoztatta, hogy 25 évvel fiatalabb nála és várandós, de engem a JóPárKapcsolatban nem ezek, hanem a lánykérés, esküvő és párkapcsolatuk őszinte, emberi oldala érdekelt.


Tóth Edu: “Mai fejjel szebb helyre szervezném a lánykérést” – JóPárKapcsolat

Tóth Edu humorista sokat viccelődik felesége szigorú, pedáns, élces stílusán, de aki kicsit jobban figyel, annak egyértelművé válik, hogy elfogadó szeretet lakozik a humor mögött. Erről tesz tanúbizonyságot a JóPárKapcsolatban is, miközben beszél (néha viccesen, néha komolyan) a lánykérésről, saját esküvői tanulságokról és arról is, hogy szerinte mi szükséges egy jól működő párkapcsolathoz.