Vélemények azoktól a pároktól, akiknek segítettem a Nagy napon

Erika & Levi véleménye

Erika, Levi és Kata a Női Ceremóniamester

A megfelelő ceremóniamester megtalálását tartottuk a legnagyobb kihívásnak. Olyan embert kerestünk, aki megnyerő, kedves, jó fej, közvetlen, humoros, érti a dolgát és végig segít nekünk a Nagy Napon, viszont nem viszi túlzásba a szereplést, nem akar a középpontban lenni, nem erőltet ránk olyan dolgokat, amiket mi nem szeretnénk.

Ezen nem kevés elvárásnak Kata maximálisan megfelelt, már az első találkozón éreztük, hogy nem akarunk tovább keresgélni. Az esküvő napján végig kézben tartott mindent, semmin nem kellett idegeskednünk, a megbeszéltek szerint alakult minden.

Egy szó, mint száz: válaszd Katát! :)

Erika & Levi


Nóri & Gábor véleménye

Nóri, Gábor és Kata a Női Ceremóniamester

Nagyon örültünk, hogy rád bukkantunk, jó pár portfóliót megnéztünk, mielőtt veled felvettük a kapcsolatot. Első pillanattól kezdve, megvolt a közös hullámhossz és láttuk rajtad, hogy megtudod valósítani elképzeléseinket. Minden nagyon szuper volt, mindenkivel jól össze tudtál dolgozni, az étteremmel, a DJ-vel , de leginkább velünk. Mindent a kezedben tartottál és jól irányítottál, teljesen levetted ezt a terhet a vállunkról.

Úgy gondoljuk, hogy nagyon jó döntés volt téged választani, jó szívvel fogunk ajánlani téged!

Nóri & Gábor


Berni & Ákos véleménye

Berni, Ákos és Kata a Női Ceremóniamester

Mikor először találkoztunk Katával azonnal megvolt az összhang, már akkor tudtuk, hogy Rá van szükségünk a Nagy napunkon. A kirakós darabjai külön-külön már megvoltak, de Ő volt az, aki ezeket összeillesztette. A precíz szervezés és a gördülékeny menetrend kialakításának köszönhetően nem volt más feladatunk, mint egymásra koncentrálnunk, és megélnünk a pillanatokat, amíg Kata a háttérben menedzselt mindent.

A ceremónia és a meglepetés szöveg, amit nekünk írt, egyszerre volt megható és humoros. Teljes mértékben minket tükrözött, benne volt minden, ami számunkra fontos. Ettől éreztük azt, hogy itt minden és mindenki értünk van. Ő volt a legnagyobb segítségünk, amit ezúton is köszönünk Neki.

Kata, sosem fogjuk elfelejteni, amit értünk tettél, nagyon megkedveltünk. Együtt sírtunk, együtt nevettünk. Egy lendületes, empatikus, humoros, csodálatos nőt ismertünk meg a személyedben. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, hogy Téged válasszanak Női Ceremóniamesterüknek ezen a fontos napon! <3

Berni & Ákos


Csilla & Misi véleménye

Csilla, Misi és Kata a Női Ceremóniamester

Mi alapvetően egy szót próbáltunk mantrázni az esküvőnk szervezése alatt, és ez nem volt más mint a SIMPLICITY (EGYSZERŰSÉG). Egyikünk sem szereti a felhajtást, a felesleges körítést, a "székszoknyát" (ami nálunk a "másnak akar látszani mint ami", "belül ronda ezért eltakarjuk a felszínt" szimbólumává vált :D )

Mikor megkerestük Katát, egyből ráérzett, milyenek vagyunk, mit szeretnénk. Mi olyan ceremóniamestert kerestünk, aki kicsit láthatatlan, mégis érezhető a jelenléte. És ez volt számunkra Kata. Ha bárki kérdezett tőlem valamit a következő programponttal kapcsolatban, a legnagyobb nyugalommal, csak annyit mondtam: kérdezd meg Katát! és ezután többet nem érzékeltem, egyszerűen minden kérdés megválaszolódott, minden probléma megoldódott általa. És mindez olyan diszkréten történt, hogy tényleg csak másnap belegondolva jutott eszembe. 

Szóval maximálisan elégedettek voltunk Katával, és biztos vagyok benne, hogy az egyik legjobb ceremóniamester, aki tökéletesen ráérez, hogy milyen szerepkört szánsz neki a nagy napon. Ha szeretnéd, háttérszervező, problémamegoldó, ha szeretnéd, szórakoztató. (a megafon pedig egy plusz pont, szerintem zseniális ötlet egy 100+ fős esküvőnél.)

Mindent köszönünk Kata <3

Csilla & Misi


Hajni & Krisz véleménye

Hajni és Krisz

Ha egyvalamit kéne kiemelnem Katával kapcsolatban, akkor az mindenképpen az lenne, hogy Ő az az ember, aki valóban az ifjú pár érdekeit és kívánságait tartja szem előtt az egész esküvő ideje alatt. Elég hamar nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy itt tényleg minden úgy fog történni, ahogy mi azt elképzeltük, elterveztük és Katával egyeztettük.

Hatalmas könnyedség volt számunkra, hogy aznap tényleg semmi más dolgunk nem volt, csak hogy élményeket gyűjtsünk és jól érezzük magunkat, mivel tudtuk, hogy a násznép a legjobb kezekben van. Ebben aztán később a rengeteg pozitív visszajelzés is megerősített minket, amit utólag a rokonainktól és barátainktól kaptunk.

Ha esetleg valakit kétségek gyötörnek afelől, hogy egy esküvőn valóban szükség van e ceremóniamesterre, az mindenképpen válassza Katát. Így biztosan megnyugodhat és láthatja majd, milyen nagy segítséget is jelent az, ha valaki ilyen lelkiismeretesen és professzionális módon segítkezik a nagy nap lebonyolításában.

Köszönjük Kata, hogy ott voltál nekünk!

Hajni & Krisz


Eszter & Krisz véleménye

Eszter és Krisz lagzija

Stílusosan fogalmazva, Kata számunkra szerelem volt első látásra. Így nem véletlen, hogy már az első találkozáskor helyben felkértük arra, hogy legyen a ceremóniamesterünk. Egy fél óra ismeretség után felvázolta az egész esküvőnket, ami később is sorvezetőként szolgált, ha éppen kezdtük elveszíteni a fonalat a szervezésben.

Az esküvőn pedig pont azt kaptuk tőle, amit szerettünk volna. Ha kellett kiállt a násznép elé, és felkonferálta a következő programot, amikor meg arra volt szükség, a háttérben gondoskodott arról, hogy minden a tervek szerint alakuljon.

Kata profizmusa nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felhőtlenül tudjuk az esküvőnket élvezni és ne kelljen a szervezés miatt aggódnunk.

Eszter & Krisz


Eszter & André véleménye

Eszter és André lagzija

Kata fantasztikus volt, mind az esküvő napján, mind előtte. Bár eleinte nem volt biztos benne, végül meggyőztük, hogy bevállalja a kétnyelvű (háromnyelvű, négynyelvű... hagyjuk is) esküvőnket, és ezért rettentő hálásak vagyunk. :)

Illetve azért is, hogy amikor kissé kétségbeestem pár részlet kapcsán a szervezés alatt, bátorított és segített olyan megoldást találni, ami pontosan illeszkedett az elképzeléseinkhez. Meg persze azért is, ahogy a nap során kézben tartotta és irányította az eseményeket, biztosítva a felhőtlen bulit a vendégeknek és a felhőtlen boldogságot kettőnknek :)

A szertartás pont úgy zajlott, ahogy szerettük volna, tiszteletben tartotta a kéréseinket és segített, ahol segítségre volt szükségünk. Mindig képben volt, mindig tudta, mi lenne a legjobb megoldás, és pontosan annyira irányította a dolgokat, amennyire kellett. A már-már hamvába hulló bulit egy jól ütemezett közös táncoltatással további két órával meghosszabbította az est végén :)

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Kata, és melegen ajánlunk Téged mindenkinek, aki egy professzionális, mégis laza női ceremóniamesterre vágyik :) Nekünk bejött!

Eszter & André


Eszti & Misi véleménye

Eszter és Szilárd

Körülbelül két perccel az első – ajánlatkérős, ismerkedős – beszélgetésünk után már hívtuk is vissza, hogy őt szeretnénk ceremóniamesterünknek. A hirtelen döntés helyességéről a személyes találkozónk legelején meggyőzött: a kávézóban túl hangos volt a zene, ő pedig pillanatokon belül intézkedett. A program összeállításakor még biztosabbak lettünk abban, hogy jó kezekben vagyunk: nem csak a valószínű helyzetekre segített felkészülni, hanem minden olyan „rémforgatókönyvre”, amit esküvő előtt ember el tud képzelni. 

Sokaktól hallottuk, hogy az esküvő napja egy merő rohanás, hogy megállás nélkül csörög a telefon, készülődés közben kell menedzselni mindent. Minket senki nem keresett, belefeledkezhettünk a fotózásba, egyszer be is villant, hogy „de azért ugye a szolgáltatók ott vannak azért a helyszínen?” Persze, mindenki tette a dolgát.

A templomi esküvőn a vőlegény előre ment, a menyasszony a kocsiban bújt el (január volt, az volt a legmelegebb hely). Míg kiértek a koszorúslányok segíteni, Kata végig ott volt, fogta a kezem, és azt sem bánta, hogy az izgalomtól sokadszor kérdezem meg, hogy hol a slusszkulcs meg a kabát. A bevonulást flottul koordinálta, nem lett koszorúslány tumultus, nem kellett stresszelni azon, hogy mikor kell indulni.

A polgári szertartáson, a vacsorán és a lagzin is megkönnyítette minden döntésünket, nagyon jó érzéke volt az este érzelmi dinamikájához is.Mindenhol ott volt, de sosem volt sok, bárhol beugrott, ha szükség volt rá. Az átkötéseivel segített beleélni magunkat a rengeteg esemény közt abba, hogy az esküvő nem álom, tényleg megtörtént.

Plusz egy érv: Katánál hatékonyabban senki nem tud menyasszonyt nagy abroncsos ruhával és több méteres fátyollal anyós ülésre applikálni!

Eszti & Misi


Eszter & Szilárd véleménye

Eszter és Szilárd

Meleg szívvel ajánljuk a Női ceremóniamestert! Igaz 140 km volt a távolság köztünk és Kata között, de már a ceremóniamester kereséskor is Ő volt számunkra a legszimpatikusabb.

A forgatókönyv szervezésben nagy segítség volt. Mindig segített nekem mikor valamivel megkerestem és a segítségét kértem!

A nagy napon végre találkoztunk, szuper hangulatot teremtett a játékokkal és pozitív visszajelzést kaptunk a vendégektől is! Mindig a vendégek és a mi rendelkezésünkre állt!

Szebb nem lehetett volna az esküvőnk! Köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk Kata!

Eszter & Szilárd


Ági & Dénes véleménye

Ági és Dénes esküvője

Mi már az esküvő elején tudtuk, hogy ceremóniamesterre van szükségünk, olyanra aki alkalmazkodik hozzánk, megért minket.

Körülbelül 20 szolgáltatóval való egyeztetés után találtunk Katára, az összhang abban a percben megvolt, ahogy először beszéltünk.

Egyszerű, elegáns és hangulatos esküvőt akartunk és kívánságaink teljesültek, Kata olyan volt mint egy Dzsinn :) 

Az esküvő előtt, alatt és után is számíthattunk Rá és a segítségére.

Óriási könnyebbséget és nyugalmat kaptam tőle az esküvőm napján és ez mindennél többet ér.

Köszönjük Kata, hogy kedvességeddel és professzionalizmusoddal életünk legszebb és legstresszesebb napját kényelmessé tetted számunkra.

Ui.: Imádtam mikor beálltál hozzánk táncolni, úgy éreztem, mintha lenne egy plusz koszorúslányom. ❤

Ági & Dénes


Ági & Szabolcs véleménye

Ági és Szabolcs esküvője

Egész esküvő alatt úgy éreztem, hogy nincs semmire gondom, nem kell semmire figyelni, megy minden szinte magától, pedig a Te hozzáértő kezed volt minden mozgatója. Olyan voltál, mint az artistáknak egy tökéletes védőháló: észrevétlenül, de tökéletes biztonságot adva, hogy valóban át tudjunk élni minden pillanatot, Szabival csak egymásra és a szeretteinkre, barátainkra tudjunk koncentrálni.

Pontosan azt a figyelmet és törődést kaptuk Tőled, amitől az a nap a mi Nagy Napunk lett.

Köszönjük szépen még egyszer!

Ági & Szabolcs


Dina & Zoli véleménye

Dina és Zoli esküvője

Fotó: Török-Bognár Reni

Már az esküvőnk megszervezésének kezdetén tudtuk, ha a ceremóniamester kiválasztásához érkezünk, bajban leszünk. Nem szerettük volna egy hagyományos kurjongatós vőfélyre bízni a nagy nap irányítását, sem egy olyan elegáns fazonra, aki leginkább saját magát szórakoztatja poénjaival, tíz percenként megszakítva ezzel az est menetét. Egy barátunkon keresztül ismertük meg Katát, akire az első találkozás során magukban mindketten azonnal Igeeen!!!-t mondtunk!

Nőfélyünknek (ugyanis rá ez a legfrappánsabb szó :) ) sikerült olyan prímán, kedvesen koordinálnia az estét, megbújva, majd mindig épp jókor spontán felszólalnia, mintha a társaság része, egy régi barát, vagy éppen családtag lett volna közöttünk! Minden fakszni nélkül, alkalmazkodva a buli spontán menetéhez tudott mindig a legjobbkor hozzátenni a fergeteges hangulathoz! Kata, utólag még egyszer köszönjük az általunk nem is sejtett meglepetéseket, azt, hogy az örömapát nem hagytad megfutamodni, és végül bevállalta a beszédét, reméljük sok-sok párnak szerzel még hasonló felejthetetlen kellemes estét :) !!!

Dina & Zoli


Anna és Zoli véleménye

Anna és Zoli esküvője

Fotó: Mayer András

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, rendezvényszervezőként az előkészületi munkálatoktól nem ijedtem meg, a lebonyolítástól viszont annál inkább.

Mi lesz, ha rendezvényszervezői szemmel fogom megélni a Nagy Napot? Mi lesz, ha nem tudom élvezni minden pillanatát, mert azon izgulok majd, hogy minden a helyén legyen a megfelelő időben? Mi van, ha nem tudom majd kikapcsolni a rendezvényszervezői „mindenre oda kell figyelni, hogy tökéletes legyen” vénámat? Mivel Kata segített nekünk a lebonyolításban, ezért a fentiek miatt egyáltalán nem kellett aggódnom. Minden időben a helyén volt precízen előkészítve. Nem volt más dolgom, mint élvezni a Nap minden pillanatát. A lebonyolításon túl a ceremóniamesteri szerepben is Kata jeleskedett, amit szintén hasonló profizmussal valósított meg. Nagyon ajánlom Katát azoknak, akik azon aggódnak, hogy tökéletes lesz-e az esküvőjük. Ha Kata ott van, akkor biztosan az lesz!

Anna és Zoli


Flóra és Arnold véleménye

Flóra és Arnold esküvője

Fotó: Szarka Dávid

Azzal kapcsolatban, hogy milyen karaktert szeretnénk a ceremóniamester szerepében látni, annyi biztos volt, hogy nem valami elcsépelt anekdotákkal, és erőltetett poénokkal futott alkat legyen. Abban is egyet értettünk, hogy szerintünk nagyon feldobná, ha a megszokottaktól eltérően egy hölgy lenne, aki segítene lebonyolítani a rendezvényt. Mindezek az egzakt gondolatok egy esküvő-kiállításon fogalmazódtak meg bennünk.

Katát már régebb óta ismertük, tudtuk, hogy neki megy ez a dolog, úgyhogy felírtuk magunknak, de nem telt el harminc perc, és megjelent előttünk az expón, ahol köszönés után bele is kérdeztünk a tutiba, ő pedig igent mondott!

A Nagy Napunk nagyon jól sikerült. Hangjának és határozott fellépésének köszönhetően mindenki rá figyelt, amikor kellett. Munkáját, energiáját, összes tapasztalatát latba vetve végig kézben tartotta a programokat. Az utolsó pillanatban tett módosításokat is a legprofibban sikerült lereagálnia. Ha problémánk volt, elég volt csak egy pillantást vetnünk rá, és ugrott a dolog megoldására. A legjobb az egészben, hogy attól a pillanattól fogva, hogy megkértük az esemény ceremóniamesteri címének a viselésére, mindent kontrol alatt tartott, és ott támasztott alá, ahol csak tudott. A játékok, programok, amiket kitaláltunk nagyon szupik lettek, hiszen láthatóan mindenki jól érezte magát, mint ahogy mi is.

Ha lehetne még egy esküvőt szerveznünk, akkor Őt kérnénk fel ÚJRA!

Flóra és Arnold


Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást bátran akkor is, ha esetleg még nincs kitűzve az esküvő dátuma, ha még nem tudjátok pontosan, esküvőszervezőre, ceremóniamesterre vagy lebonyolítóra van szükségetek! A telefonbeszélgetés és azt követően egy személyes találkozó során mindent egyeztetni tudunk, és mint tudjuk: jobb előbb, mint utóbb!

Vegyük fel a kapcsolatot!