Vélemények azoktól a pároktól, akiknek segítettem a Nagy napon

Ditta & Dávid véleménye

Ditta, Dávid és Kata a Női Ceremóniamester

Szuperül kézben tartott mindent, nem vonta magára feleslegesen a figyelmet, de mindig ott volt ahol szükség volt rá. Már a készülődéskor rendre akkor bukkant fel, amikor szükségem volt valamire. (Teljes egyenlőség jegyében nem terveztem ilyet írni, de ehhez tapasztalat mellett tuti kellett női megérzés is. :) )

Katának köszönhető, hogy az esküvőnk napján egy percet sem idegeskedtem. Mindent, de tényleg mindent levett a vállunkról. A helyszínnel, a fotósunkkal és a DJ-nkkel szuperül összehangolt csapatként dolgoztak, pedig nálunk találkoztak először.

Kata kedvesen, de határozottan irányította az egész vendégsereget a sok kisgyerektől, a külföldieken át a nagyszülőkig. Az este folyamàn fél szavakban egyeztettünk és szuperül zajlott minden.

A váratlan helyzeteket is teljes természetességgel kezelte, előre készült a következő lépésekre, a  játékunkat úgy levezényelte, hogy a vendégek nagyfokú bevonódásán magunk is meglepődtünk.

És talàn a kedvencem: még arra is figyelt, hogy a kiscsoportos képeken jól álljon a vendégek zakója.

A szervezéskor gondolkodtunk rajta, hogy kell-e ceremóniamester…

Kell. És Kata kell!

Ditta & Dávid


Kiss Attila (dj) véleménye

Kiss Attila és Kata a Női Ceremóniamester

Azért szeretek Katával dolgozni, mert mindig gördülékenyen és problémamentesen zajlanak a közös esküvők. Barátságos, közvetlen, irányít, de nem szerepli túl, és csapattá kovácsolja a szolgáltatókat is!

Nagyon jó dolog, hogy a párok egy személyben rábízhatják a (szimbolikus) szertartásvezetői feladatokat is - ezt kevés ceremóniamester kínálja és teljesíti ilyen jól, mint Kata, ez nagyon kényelmes pároknak, hiszen nem kell több szolgáltatóval egyeztetniük. És nagyon vicces szertartás szöveget tud írni!

Benne egyszerre jelen van, hogy női szemmel látja az esküvőt, de férfias energiájú határozottsággal irányítja az esküvő menetét.... és ugyanilyen jó kedvvel veti bele magát az esti buliba is, aminek aktív részese. Végig éli az esküvőt a násznéppel együtt!

Kiss Attila
personaldj.hu


Lilla & Ádám véleménye

Lilla, Ádám és Kata a Női Ceremóniamester

Kedves Kata!

Bár naptári nap szerint vissza kell mennünk az időben, hogy visszaemlékezzünk, de valójában olyan, mintha az esküvőnk épp tegnap lett volna. Elevenen él Bennünk, mert annyira szép volt és minden annyira tökéletes. Bár "jó" menyasszonyhoz híven nem aludtam túl sokat előtte éjjel, mert azon kattogtam, mit hová tettem, kinek kell szólnom, el ne felejtsem ezt vagy azt, de aztán másnap mindenki pontosan tudta a dolgát és annyira szívszorongató volt látni, hogy itt most mindenki miattunk, értünk szorgoskodik.

Szuper érzés volt, hogy megérkezéseddel már tényleg minden teher leeshetett a vállunkról, s onnantól kezdve csak egymásra fókuszálhattunk Ádámmal. Kikapcsolhattuk az addig 1200 volton működő rendszerünket, hogy megélhessük az "akkor és most"-ot. Köszönjük, hogy a rendelkezésünkre álltál, hogy a szervezés során is bármilyen kérdéssel fordulhattunk Hozzád, hogy ott voltál, irányítottál, de közben észrevétlen is voltál.

Mi úgy gondoljuk, ez a jó ceremóniamester egyik fő ismérve: jelen van, mindent lát és hall, de amikor épp folyik magától a "show", akkor csak a háttérből figyel. Ezt a reményünket Te maximálisan beváltottad! Ezúton is köszönjük Kata a munkádat, pacsi: 

Lilla & Ádám


Reni & Norbi véleménye

Reni, Norbi és Kata a Női Ceremóniamester

Katát egy szóval a profizmussal jellemezném. Hálásak vagyunk, hogy őt választottuk ki a nagy napunkra ceremóniamesternek és szertartásvezetőnek is. A folyamat elejétől végig támogatott minket, bármilyen kérdéssel fordultunk hozzá tanácsot adott, elmondta a véleményét.

Soha nem gondoltam, hogy az esküvőnket mindketten élvezni tudjuk minden stressz nélkül. Onnantól, hogy Kata megérkezett a helyszínre minden idegeskedésünk elszállt. Átvette az este irányítását és nekünk nem volt más dolgunk, mint megélni és élvezni a pillanatokat. Azon szerencsések közé tartozunk, akiknek az esküvőjét minden jelenlévő élvezte, jól érezte magát és ehhez Kata nagyon sokat hozzátett. Rögtön felmérte a családi viszonyokat, mindenkivel közvetlen volt, mindenkihez tudta, hogy szóljon. Minden probléma nélkül kezelte a násznép problémásabb tagjait is, együtt tudott dolgozni mindenkivel, aki a nagy napunkon jelen volt, még úgy is, ha előtte soha nem találkoztak.

A szertartásunk, amihez teljes egészében Kata írta a szöveget nagyon személyes volt, sallangmentes, mindenki szerint cuki. Teljesen ránk formálta és felejthetetlenné tette a ceremóniát is. Szerettünk volna valami különlegesebbet magunknak és a násznépnek is, mint egy anyakönyvvezető ismert szövegei. Teljes mértékben megkaptuk a tökéletes ceremóniát is Katától, ami igazán rólunk és a kapcsolatunkról szólhatott néhol viccesen néhol meghatottan és mindenképpen felejthetetlenül. Katát választani az egyik legjobb döntés minden leendő jegyespárnak.

Reni & Norbi


Évi & Gergő véleménye

Évi, Gergő és Kata a Női Ceremóniamester

Örülünk, hogy rátaláltunk Katára, aki teljes mértékben a mi elképzeléseink szerint vezette le az esküvőnket. Sok esküvőn voltunk már; láttunk feleslegesen harsány, unszimpatikus és sokat italozós ceremóniamestert is, és féltünk, hogy nem fogunk találni olyan embert, akiben megbízhatunk.

Kata személyében megtaláltuk azt az embert, aki könnyen rá tudott hangolódni az esküvőnk hangulatára és profin levezette az egész estét. Annak külön örülünk, hogy a szimbolikus szertartásunkat is vele tartottuk meg, amin a ránk írt szöveg szuperül sikerült, volt nevetés és örömkönny is :-) Szuperül éreztük magunkat az esküvőnkön!

Kata, köszönjük a segítséged a meglepi előadásban is, illetve a kvíz meg a táncpárbaj is nagyon jó ötlet volt! Örülünk neki, hogy végül veled valósítottuk meg ezt az estét!

Évi & Gergő


Attila & Máté véleménye

Attila, Máté és Kata a Női Ceremóniamester

Fotó: nellifoto.hu

Katára egyszerűen nincsenek szavak, ő egy jelenség! Férfiakat megszégyenítő módon vezényelte le a lagzinkat, mindent a kezében tartott, hihetetlenül gyorsan kapcsolt és reagálta le a szituációkat.

Minden vendégünktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy odavoltak érte, és rég nem voltak már ilyen élvezetes esküvőn, mint a miénk. Kata ceremóniamesterként tökéletes választás, ha nem a szokásos, feszengős, sablonos lakodalomra vágysz, szerintünk ő az etalon, A női ceremóniamester!

Attila & Máté


Kata & András véleménye

Kata, András és Kata a Női Ceremóniamester

Nagyon laza, nagyon vagány és modern! Minden korosztállyal megtalálta a közös hangot, határozottságával összefogta az ''elbarangolós'' násznépet. A legkisebb apróságra is odafigyelt, segített és hamar feltérképezte a rokoni szálakat, ami még hatékonyabbá tette a helyszíni szervezést. Az esküvő előtt és közben is rengeteg segítséget kaptunk, hogy a nagy nap gördülékenyen teljen. Nagy szeretettel ajánljuk Katát mindenkinek!

Nagyon örülünk, hogy Téged kértünk fel CM-nek és nagyon hálásak vagyunk! :)
Puszi!

Kata & András


Dorka & Jani véleménye

Dorka, Jani és Kata a Női Ceremóniamester

Mikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, elég szkeptikusan álltunk a ceremóniamester kérdéshez. Tudtuk, hogy irtózunk a nagyhangú, erőltetett poéngyár tollas-kalapos vőfélyektől, amelyekkel találkoztunk eddigi életünk során. Ugyanakkor egyik barátunkat sem szerettük volna kitenni annak a helyzetnek, hogy ünneplés helyett szervezkednie kelljen egész nap. És erre az adott helyzetre volt tökéletes megoldás Kata, aki szakítva a hagyományok kellemetlenebb részeivel, kedvesen, lényegretörően, humorosan, gondoskodóan levezényelte az egész esküvőnket.

Amellett, hogy végtelen precizitással lavírozott a figyelem fenntartása és az egyszerűség megtartása határán, minden felmerülő problémát (amiből akadt rendesen) lelkesen, magától értetődően hárított el, gondoskodva arról, hogy a mi tudatunkig el se jussanak ezek.

Végig éreztük, hogy mi vagyunk a középpontban, a figyelmet teljesen ránk irányította, nem akart túlharsogni senkit, mégis kezében tartotta a dolgokat. Sajnos úgy adódott, hogy a teljesen szabadtéri esküvőnkön majdnem fagyhalált halt az egész násznép, mégis személyiségével és profizmusával Kata erősen hozzájárult ahhoz, hogy ennek ellenére egy hajnalig tartó bulival tudtuk zárni a vendégek által is tökéletesnek titulált esküvőnket.

Dorka & Jani


Klaudia & Tamás véleménye

Klaudia, Tamás és Kata a Női Ceremóniamester

Kedves Kata!

Még egyszer nagyon köszönjük, hogy hozzájárultál ahhoz, hogy a mi nagy napunk még szebb legyen, hogy levettél a vállunkról egy sor dolgot, amelyekkel a vállunkon sokkal kevésbé tudtuk volna élvezni az esküvőt.

Gondolok itt a vendégek fogadására és irányítására, a mindig "kéznél levésre" - gondolok itt azokra a szituációkra, amikor nem volt még egy kezem, és kellett volna vagy nem tudtunk hirtelen hova tenni egy ajándékot. A pakolásban, vendégek kiszolgálásában való segítségedre az ebéden, illetve a vacsorán is. A hirtelen jött problémák villámgyors kezelésére (időbeli csúszás, gyors és hatékony átszervezések), a rugalmasságodra.

Mindeközben, amikor a vendégekkel foglalkoztál, Tamás és az én gondunkat is viselted, figyeltél arra, hogy mielőtt elindul egy új fejezet a nap történetében, megkérdezz minket, hogy jól vagyunk, rendben vagyunk-e, készen állunk-e, kell-e még egy kis idő, egy pohár víz, stb, függetlenül attól, hogy éppen csúszásban voltunk-e vagy sem.

A szervezésnél is rengeteget tudtál segíteni abban, hogy a programpontok milyen sorrendben kövessék egymást, illetve mire mennyi időt szánjunk. Nélküled nem tudtuk volna ilyen jól összeállítani a délutánt és az estét.

A mi esküvőnk minden szempontból rendhagyó volt, ami miatt talán számodra is több munkát, fejtörést jelentett, mégis minden zökkenőmentesen sikerült.

Tudnod kell, hogy számunkra az esküvőnk csodálatos volt, pont olyan, de még annál is szebb, mint amilyet megálmodtunk. Ez nélküled nem sikerült volna.

Hatalmas köszönet mindenért!

Klaudia & Tamás


Fanni & Sebi véleménye

Fanni, Sebi és Kata a Női Ceremóniamester

Egy hete teljes eufóriában vagyunk, mostanában kezdünk picit magunkhoz térni, és hirtelen nem is tudom hol kezdjem/kezdjük :)

Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál, és segítettél nekünk megvalósítani az esküvőnket :) Annyira örülök, hogy anno Ágiékon keresztül rád találtunk, mert hatalmas biztonságot adott, hogy menet közben tudtunk egyeztetni, és hogy aznap számíthattunk rád.

Minden szuperül sikerült, és mindkettőnknek nagyon megnyugtató volt, hogy kézben tartottad a dolgokat és mi tényleg "csak" arra koncentrálhattunk, hogy megéljük és jól érezzük magunkat.

Ma megnézegettük a családi fotókat és az emlékkönyvet, az általad ajánlott verziójú Mr. és Mrs.-t pedig azóta is többen emlegetik. Annyira klassz visszagondolni minden pillanatra, és hálásan köszönjük, hogy ilyen jó hangulat volt és minden az elképzeléseink szerint alakult.

Bízom benne, hogy valahogy összefúj még minket az élet, addig pedig nagyon-nagyon jó szívvel ajánlunk majd téged és még egyszer köszönjük!

Fanni & Sebi


Kérges Máté (fotós) véleménye

Kérges Máté fotója

Kifejezetten szeretek Katával együtt dolgozni. Elképesztően jó arc és laza, de következetes is és figyelmes. Azon túl, hogy maximálisan a párokra koncentrál, a szolgáltatók munkáját is nagyban segíti.

Rengeteg ceremóniamesterrel dolgoztam már együtt, és általában igyekeznek a következő történésről mindig előre tájékoztatni az esküvő napján, de Nekem az abszolút szuper volt, hogy Kata többek közt a csoportképeknél is végig ott van mellettem: előre elmondja, hogyan érdemes beállni a vendégeknek, ha valami nem stimmel, rögtön résen van, ezáltal sokkal gördülékenyebben tudok én is dolgozni.

Az, hogy tökéletes összhangban legyenek a szolgáltatók az esküvő napján, elengedhetetlen, hisz így tudjuk a pároknak a lehető legjobb formánkat nyújtani, és Kata ebben maximálisan partner, mindig jó Vele együtt dolgozni.

Kérges Máté
kergesmate.hu


Brigi & Zoli véleménye

Brigi, Zoli és Kata a Női Ceremóniamester

Mivel az esküvőszervezésben szerencsére nincs rutinom, így utólag is a legjobb döntés volt megkérni Katát, aki egy személyben volt jelen egy éven keresztül, mint esküvőszervező és az esküvő napján, mint Ceremóniamester.

Kata nőként megérti, hogy miért nem mindegy a ledsor hossza, hogy hány szál levendula van az asztalon, vagy, hogy miért legyen harmóniában a macaron színe a csokor színével, és hogy ezt akkor és ott nem tudod elmagyarázni.

Tisztában van azzal, hogy úgyis túlpörgöd az egész délelőttöt, és azzal is, hogy szép lassan elengeded majd magad és elkezded élvezni életed legszebb napját, mert látod, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Köszönünk mindent! <3

Brigi & Zoli


Viki & Gábor véleménye

Viki, Gábor és Kata a Női Ceremóniamester

Bátran ajánlom Katát mindenkinek, akinek arra van szüksége, hogy egy megnyugtató, laza, de mégis határozott Ceremóniamester vezényelje le élete legszebb napját. 

Hatalmas terhet vett le a vállunkról az egész esküvőn, így mi is felszabadultan és nyugodtan tudtuk élvezni az egészet. 

Plusz pont, hogy a Násznép azt hitte, hogy mi már évek óta ismerjük egymást. Ez Kata közvetlenségének és jó humorának volt köszönhető.

Köszönjük szépen!

Viki & Gábor


Anikó & Dani véleménye

Anikó, Dani és Kata a Női Ceremóniamester

Megragadnám az alkalmat, hogy még egyszer megköszönjem, hogy ott voltál velünk. Amikor elkezdtük szervezni az esküvőt, úgy gondoltam, hogy felesleges 40-50 emberre vőfély vagy ceremóniamester, de szerencsére meggyőztek, hogy keresgéljek kicsit. Az hamar világossá vált, hogy mindenképp inkább ceremóniamesterre van szükségünk, hiszen a hagyományos lagzik nagyon távol állnak tőlünk.

Már akkor nagyon jó érzésem volt, amikor rád találtam és először beszéltünk telefonon, de amikor személyesen is találkoztunk Veled, akkor éreztük mindketten azt, hogy igen, házasodunk! Az addigi káosz helyére egy terv került a fejünkben. Az esküvőnk tökéletesen sikerült és ebben hatalmas szereped volt. Nagyon irányításmániás vagyok, most mégis teljes nyugalommal átélhettem a pillanatot, mert mindent kézben tartottál. Nem produkáltad magad, akkor beszéltél, amikor kellett, akkor viszont nagyon jól! Megjegyezted a vendégek nevét, és utólag tudom, hogy mennyi mindent rendezgettél a háttérben - ez akkor fel se tűnt, csak az, hogy mennyire jó minden. :) Nagyon tetszett az is, hogy figyeltél ránk, mindig ellenőrizted, hogy készen vagyunk-e a következő programra, ettünk-e, ittunk-e.

Egy szó, mint száz, nagyon köszönjük!

Anikó & Dani


Erika & Levi véleménye

Erika, Levi és Kata a Női Ceremóniamester

A megfelelő ceremóniamester megtalálását tartottuk a legnagyobb kihívásnak. Olyan embert kerestünk, aki megnyerő, kedves, jó fej, közvetlen, humoros, érti a dolgát és végig segít nekünk a Nagy Napon, viszont nem viszi túlzásba a szereplést, nem akar a középpontban lenni, nem erőltet ránk olyan dolgokat, amiket mi nem szeretnénk.

Ezen nem kevés elvárásnak Kata maximálisan megfelelt, már az első találkozón éreztük, hogy nem akarunk tovább keresgélni. Az esküvő napján végig kézben tartott mindent, semmin nem kellett idegeskednünk, a megbeszéltek szerint alakult minden.

Egy szó, mint száz: válaszd Katát! :)

Erika & Levi


Nóri & Gábor véleménye

Nóri, Gábor és Kata a Női Ceremóniamester

Nagyon örültünk, hogy rád bukkantunk, jó pár portfóliót megnéztünk, mielőtt veled felvettük a kapcsolatot. Első pillanattól kezdve, megvolt a közös hullámhossz és láttuk rajtad, hogy megtudod valósítani elképzeléseinket. Minden nagyon szuper volt, mindenkivel jól össze tudtál dolgozni, az étteremmel, a DJ-vel , de leginkább velünk. Mindent a kezedben tartottál és jól irányítottál, teljesen levetted ezt a terhet a vállunkról.

Úgy gondoljuk, hogy nagyon jó döntés volt téged választani, jó szívvel fogunk ajánlani téged!

Nóri & Gábor


Berni & Ákos véleménye

Berni, Ákos és Kata a Női Ceremóniamester

Mikor először találkoztunk Katával azonnal megvolt az összhang, már akkor tudtuk, hogy Rá van szükségünk a Nagy napunkon. A kirakós darabjai külön-külön már megvoltak, de Ő volt az, aki ezeket összeillesztette. A precíz szervezés és a gördülékeny menetrend kialakításának köszönhetően nem volt más feladatunk, mint egymásra koncentrálnunk, és megélnünk a pillanatokat, amíg Kata a háttérben menedzselt mindent.

A ceremónia és a meglepetés szöveg, amit nekünk írt, egyszerre volt megható és humoros. Teljes mértékben minket tükrözött, benne volt minden, ami számunkra fontos. Ettől éreztük azt, hogy itt minden és mindenki értünk van. Ő volt a legnagyobb segítségünk, amit ezúton is köszönünk Neki.

Kata, sosem fogjuk elfelejteni, amit értünk tettél, nagyon megkedveltünk. Együtt sírtunk, együtt nevettünk. Egy lendületes, empatikus, humoros, csodálatos nőt ismertünk meg a személyedben. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, hogy Téged válasszanak Női Ceremóniamesterüknek ezen a fontos napon! <3

Berni & Ákos


Csilla & Misi véleménye

Csilla, Misi és Kata a Női Ceremóniamester

Mi alapvetően egy szót próbáltunk mantrázni az esküvőnk szervezése alatt, és ez nem volt más mint a SIMPLICITY (EGYSZERŰSÉG). Egyikünk sem szereti a felhajtást, a felesleges körítést, a "székszoknyát" (ami nálunk a "másnak akar látszani mint ami", "belül ronda ezért eltakarjuk a felszínt" szimbólumává vált :D )

Mikor megkerestük Katát, egyből ráérzett, milyenek vagyunk, mit szeretnénk. Mi olyan ceremóniamestert kerestünk, aki kicsit láthatatlan, mégis érezhető a jelenléte. És ez volt számunkra Kata. Ha bárki kérdezett tőlem valamit a következő programponttal kapcsolatban, a legnagyobb nyugalommal, csak annyit mondtam: kérdezd meg Katát! és ezután többet nem érzékeltem, egyszerűen minden kérdés megválaszolódott, minden probléma megoldódott általa. És mindez olyan diszkréten történt, hogy tényleg csak másnap belegondolva jutott eszembe. 

Szóval maximálisan elégedettek voltunk Katával, és biztos vagyok benne, hogy az egyik legjobb ceremóniamester, aki tökéletesen ráérez, hogy milyen szerepkört szánsz neki a nagy napon. Ha szeretnéd, háttérszervező, problémamegoldó, ha szeretnéd, szórakoztató. (a megafon pedig egy plusz pont, szerintem zseniális ötlet egy 100+ fős esküvőnél.)

Mindent köszönünk Kata <3

Csilla & Misi


Hajni & Krisz véleménye

Hajni és Krisz

Ha egyvalamit kéne kiemelnem Katával kapcsolatban, akkor az mindenképpen az lenne, hogy Ő az az ember, aki valóban az ifjú pár érdekeit és kívánságait tartja szem előtt az egész esküvő ideje alatt. Elég hamar nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy itt tényleg minden úgy fog történni, ahogy mi azt elképzeltük, elterveztük és Katával egyeztettük.

Hatalmas könnyedség volt számunkra, hogy aznap tényleg semmi más dolgunk nem volt, csak hogy élményeket gyűjtsünk és jól érezzük magunkat, mivel tudtuk, hogy a násznép a legjobb kezekben van. Ebben aztán később a rengeteg pozitív visszajelzés is megerősített minket, amit utólag a rokonainktól és barátainktól kaptunk.

Ha esetleg valakit kétségek gyötörnek afelől, hogy egy esküvőn valóban szükség van e ceremóniamesterre, az mindenképpen válassza Katát. Így biztosan megnyugodhat és láthatja majd, milyen nagy segítséget is jelent az, ha valaki ilyen lelkiismeretesen és professzionális módon segítkezik a nagy nap lebonyolításában.

Köszönjük Kata, hogy ott voltál nekünk!

Hajni & Krisz


Eszter & Krisz véleménye

Eszter és Krisz lagzija

Stílusosan fogalmazva, Kata számunkra szerelem volt első látásra. Így nem véletlen, hogy már az első találkozáskor helyben felkértük arra, hogy legyen a ceremóniamesterünk. Egy fél óra ismeretség után felvázolta az egész esküvőnket, ami később is sorvezetőként szolgált, ha éppen kezdtük elveszíteni a fonalat a szervezésben.

Az esküvőn pedig pont azt kaptuk tőle, amit szerettünk volna. Ha kellett kiállt a násznép elé, és felkonferálta a következő programot, amikor meg arra volt szükség, a háttérben gondoskodott arról, hogy minden a tervek szerint alakuljon.

Kata profizmusa nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felhőtlenül tudjuk az esküvőnket élvezni és ne kelljen a szervezés miatt aggódnunk.

Eszter & Krisz


Eszter & André véleménye

Eszter és André lagzija

Kata fantasztikus volt, mind az esküvő napján, mind előtte. Bár eleinte nem volt biztos benne, végül meggyőztük, hogy bevállalja a kétnyelvű (háromnyelvű, négynyelvű... hagyjuk is) esküvőnket, és ezért rettentő hálásak vagyunk. :)

Illetve azért is, hogy amikor kissé kétségbeestem pár részlet kapcsán a szervezés alatt, bátorított és segített olyan megoldást találni, ami pontosan illeszkedett az elképzeléseinkhez. Meg persze azért is, ahogy a nap során kézben tartotta és irányította az eseményeket, biztosítva a felhőtlen bulit a vendégeknek és a felhőtlen boldogságot kettőnknek :)

A szertartás pont úgy zajlott, ahogy szerettük volna, tiszteletben tartotta a kéréseinket és segített, ahol segítségre volt szükségünk. Mindig képben volt, mindig tudta, mi lenne a legjobb megoldás, és pontosan annyira irányította a dolgokat, amennyire kellett. A már-már hamvába hulló bulit egy jól ütemezett közös táncoltatással további két órával meghosszabbította az est végén :)

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Kata, és melegen ajánlunk Téged mindenkinek, aki egy professzionális, mégis laza női ceremóniamesterre vágyik :) Nekünk bejött!

Eszter & André


Eszti & Misi véleménye

Eszter és Szilárd

Körülbelül két perccel az első – ajánlatkérős, ismerkedős – beszélgetésünk után már hívtuk is vissza, hogy őt szeretnénk ceremóniamesterünknek. A hirtelen döntés helyességéről a személyes találkozónk legelején meggyőzött: a kávézóban túl hangos volt a zene, ő pedig pillanatokon belül intézkedett. A program összeállításakor még biztosabbak lettünk abban, hogy jó kezekben vagyunk: nem csak a valószínű helyzetekre segített felkészülni, hanem minden olyan „rémforgatókönyvre”, amit esküvő előtt ember el tud képzelni. 

Sokaktól hallottuk, hogy az esküvő napja egy merő rohanás, hogy megállás nélkül csörög a telefon, készülődés közben kell menedzselni mindent. Minket senki nem keresett, belefeledkezhettünk a fotózásba, egyszer be is villant, hogy „de azért ugye a szolgáltatók ott vannak azért a helyszínen?” Persze, mindenki tette a dolgát.

A templomi esküvőn a vőlegény előre ment, a menyasszony a kocsiban bújt el (január volt, az volt a legmelegebb hely). Míg kiértek a koszorúslányok segíteni, Kata végig ott volt, fogta a kezem, és azt sem bánta, hogy az izgalomtól sokadszor kérdezem meg, hogy hol a slusszkulcs meg a kabát. A bevonulást flottul koordinálta, nem lett koszorúslány tumultus, nem kellett stresszelni azon, hogy mikor kell indulni.

A polgári szertartáson, a vacsorán és a lagzin is megkönnyítette minden döntésünket, nagyon jó érzéke volt az este érzelmi dinamikájához is.Mindenhol ott volt, de sosem volt sok, bárhol beugrott, ha szükség volt rá. Az átkötéseivel segített beleélni magunkat a rengeteg esemény közt abba, hogy az esküvő nem álom, tényleg megtörtént.

Plusz egy érv: Katánál hatékonyabban senki nem tud menyasszonyt nagy abroncsos ruhával és több méteres fátyollal anyós ülésre applikálni!

Eszti & Misi


Eszter & Szilárd véleménye

Eszter és Szilárd

Meleg szívvel ajánljuk a Női ceremóniamestert! Igaz 140 km volt a távolság köztünk és Kata között, de már a ceremóniamester kereséskor is Ő volt számunkra a legszimpatikusabb.

A forgatókönyv szervezésben nagy segítség volt. Mindig segített nekem mikor valamivel megkerestem és a segítségét kértem!

A nagy napon végre találkoztunk, szuper hangulatot teremtett a játékokkal és pozitív visszajelzést kaptunk a vendégektől is! Mindig a vendégek és a mi rendelkezésünkre állt!

Szebb nem lehetett volna az esküvőnk! Köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk Kata!

Eszter & Szilárd


Ági & Dénes véleménye

Ági és Dénes esküvője

Mi már az esküvő elején tudtuk, hogy ceremóniamesterre van szükségünk, olyanra aki alkalmazkodik hozzánk, megért minket.

Körülbelül 20 szolgáltatóval való egyeztetés után találtunk Katára, az összhang abban a percben megvolt, ahogy először beszéltünk.

Egyszerű, elegáns és hangulatos esküvőt akartunk és kívánságaink teljesültek, Kata olyan volt mint egy Dzsinn :) 

Az esküvő előtt, alatt és után is számíthattunk Rá és a segítségére.

Óriási könnyebbséget és nyugalmat kaptam tőle az esküvőm napján és ez mindennél többet ér.

Köszönjük Kata, hogy kedvességeddel és professzionalizmusoddal életünk legszebb és legstresszesebb napját kényelmessé tetted számunkra.

Ui.: Imádtam mikor beálltál hozzánk táncolni, úgy éreztem, mintha lenne egy plusz koszorúslányom. ❤

Ági & Dénes


Ági & Szabolcs véleménye

Ági és Szabolcs esküvője

Egész esküvő alatt úgy éreztem, hogy nincs semmire gondom, nem kell semmire figyelni, megy minden szinte magától, pedig a Te hozzáértő kezed volt minden mozgatója. Olyan voltál, mint az artistáknak egy tökéletes védőháló: észrevétlenül, de tökéletes biztonságot adva, hogy valóban át tudjunk élni minden pillanatot, Szabival csak egymásra és a szeretteinkre, barátainkra tudjunk koncentrálni.

Pontosan azt a figyelmet és törődést kaptuk Tőled, amitől az a nap a mi Nagy Napunk lett.

Köszönjük szépen még egyszer!

Ági & Szabolcs


Dina & Zoli véleménye

Dina és Zoli esküvője

Fotó: renifoto.com

Már az esküvőnk megszervezésének kezdetén tudtuk, ha a ceremóniamester kiválasztásához érkezünk, bajban leszünk. Nem szerettük volna egy hagyományos kurjongatós vőfélyre bízni a nagy nap irányítását, sem egy olyan elegáns fazonra, aki leginkább saját magát szórakoztatja poénjaival, tíz percenként megszakítva ezzel az est menetét. Egy barátunkon keresztül ismertük meg Katát, akire az első találkozás során magukban mindketten azonnal Igeeen!!!-t mondtunk!

Nőfélyünknek (ugyanis rá ez a legfrappánsabb szó :) ) sikerült olyan prímán, kedvesen koordinálnia az estét, megbújva, majd mindig épp jókor spontán felszólalnia, mintha a társaság része, egy régi barát, vagy éppen családtag lett volna közöttünk! Minden fakszni nélkül, alkalmazkodva a buli spontán menetéhez tudott mindig a legjobbkor hozzátenni a fergeteges hangulathoz! Kata, utólag még egyszer köszönjük az általunk nem is sejtett meglepetéseket, azt, hogy az örömapát nem hagytad megfutamodni, és végül bevállalta a beszédét, reméljük sok-sok párnak szerzel még hasonló felejthetetlen kellemes estét :) !!!

Dina & Zoli


Anna és Zoli véleménye

Anna és Zoli esküvője

Fotó: facebook.com/AndrasMayer.photo

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, rendezvényszervezőként az előkészületi munkálatoktól nem ijedtem meg, a lebonyolítástól viszont annál inkább.

Mi lesz, ha rendezvényszervezői szemmel fogom megélni a Nagy Napot? Mi lesz, ha nem tudom élvezni minden pillanatát, mert azon izgulok majd, hogy minden a helyén legyen a megfelelő időben? Mi van, ha nem tudom majd kikapcsolni a rendezvényszervezői „mindenre oda kell figyelni, hogy tökéletes legyen” vénámat? Mivel Kata segített nekünk a lebonyolításban, ezért a fentiek miatt egyáltalán nem kellett aggódnom. Minden időben a helyén volt precízen előkészítve. Nem volt más dolgom, mint élvezni a Nap minden pillanatát. A lebonyolításon túl a ceremóniamesteri szerepben is Kata jeleskedett, amit szintén hasonló profizmussal valósított meg. Nagyon ajánlom Katát azoknak, akik azon aggódnak, hogy tökéletes lesz-e az esküvőjük. Ha Kata ott van, akkor biztosan az lesz!

Anna és Zoli


Flóra és Arnold véleménye

Flóra és Arnold esküvője

Fotó: szarkadavid.hu

Azzal kapcsolatban, hogy milyen karaktert szeretnénk a ceremóniamester szerepében látni, annyi biztos volt, hogy nem valami elcsépelt anekdotákkal, és erőltetett poénokkal futott alkat legyen. Abban is egyet értettünk, hogy szerintünk nagyon feldobná, ha a megszokottaktól eltérően egy hölgy lenne, aki segítene lebonyolítani a rendezvényt. Mindezek az egzakt gondolatok egy esküvő-kiállításon fogalmazódtak meg bennünk.

Katát már régebb óta ismertük, tudtuk, hogy neki megy ez a dolog, úgyhogy felírtuk magunknak, de nem telt el harminc perc, és megjelent előttünk az expón, ahol köszönés után bele is kérdeztünk a tutiba, ő pedig igent mondott!

A Nagy Napunk nagyon jól sikerült. Hangjának és határozott fellépésének köszönhetően mindenki rá figyelt, amikor kellett. Munkáját, energiáját, összes tapasztalatát latba vetve végig kézben tartotta a programokat. Az utolsó pillanatban tett módosításokat is a legprofibban sikerült lereagálnia. Ha problémánk volt, elég volt csak egy pillantást vetnünk rá, és ugrott a dolog megoldására. A legjobb az egészben, hogy attól a pillanattól fogva, hogy megkértük az esemény ceremóniamesteri címének a viselésére, mindent kontrol alatt tartott, és ott támasztott alá, ahol csak tudott. A játékok, programok, amiket kitaláltunk nagyon szupik lettek, hiszen láthatóan mindenki jól érezte magát, mint ahogy mi is.

Ha lehetne még egy esküvőt szerveznünk, akkor Őt kérnénk fel ÚJRA!

Flóra és Arnold


Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást bátran akkor is, ha esetleg még nincs kitűzve az esküvő dátuma, ha még nem tudjátok pontosan, esküvőszervezőre, ceremóniamesterre vagy lebonyolítóra van szükségetek! A telefonbeszélgetés és azt követően egy személyes találkozó során mindent egyeztetni tudunk, és mint tudjuk: jobb előbb, mint utóbb!

Vegyük fel a kapcsolatot!