Podcast

JóPárKapcsolat című podcastemben ismert emberekkel beszélgetek lánykérésről, esküvőszervezésről, párkapcsolatról. Nem szokásom bulváros, intim kérdéseket feszegetni, inkább az a célom, hogy minél több szemszöget megismertessek a nézőkkel, tudjanak esetleg ötletet meríteni (a lánykérés, esküvőszervezés területén), elgondolkodjanak (a párkapcsolati témában), miközben természetesen szórakoznak is velünk… Kis esküvő - nagy esküvő? Semmi flanc, vagy a nagy nap minden pénzt megér? Mit jelent ma a házasság? És mitől működik egy jó párkapcsolat? Ilyen témák - olyan mélységben taglalva, amennyire az a vendégnek komfortos.

Qka MC: “Ki legyen a legjobb barátom, ha nem a szerelmem?” – JóPárKapcsolat

Qka MC-ként ismeri az ország Koller László Ernőt, már harminc éve. Örök társa RicsiPí, akivel együtt alkotják az Animal Cannibals zenekart, de most kivételesen különváltak, mert szerettem volna komolyabb kérdésekre is választ kapni tőle és néhány témában jobban elmélyedni – de persze Qka egyedül is hozta a megszokott humoros formát… Azért a sok nevetés közepette a JóPárKapcsolatban mesélt többek közt a vőlegényként és ceremóniamesterként szerzett esküvői tapasztalatairól, a gyerek-nevek kiválasztásának stratégiájáról, és a szellemes oldala mellett megismerhetjük a szellemi, spirituális oldalát is.

Kovács Áron: „Annál nagyobb szabadság nincs, mint…” JóPárKapcsolat

Kovács Áron nem teszi kirakatba a magánéletet, de azt lehetett olvasni, hogy 2023 nyarán elvette szerelmét, a lánykéréshez írt dalt pedig megismerhette a közönség A dal c. műsorból. Kedveséről a bulvár szívesen hangoztatta, hogy 25 évvel fiatalabb nála és várandós, de engem a JóPárKapcsolatban nem ezek, hanem a lánykérés, esküvő és párkapcsolatuk őszinte, emberi oldala érdekelt.

Tóth Edu: “Mai fejjel szebb helyre szervezném a lánykérést” – JóPárKapcsolat

Tóth Edu humorista sokat viccelődik felesége szigorú, pedáns, élces stílusán, de aki kicsit jobban figyel, annak egyértelművé válik, hogy elfogadó szeretet lakozik a humor mögött. Erről tesz tanúbizonyságot a JóPárKapcsolatban is, miközben beszél (néha viccesen, néha komolyan) a lánykérésről, saját esküvői tanulságokról és arról is, hogy szerinte mi szükséges egy jól működő párkapcsolathoz.

Vegyük fel a kapcsolatot!